Projectmanagement
volgens Marcoon:

De 4 P’s: Projectmanagement is zorgen voor het juiste Product, voor de juiste Prijs, op het juiste moment (Planning) op de juiste Plaats. MarCoon houdt zich bezig met interieur, in de breedste zin van het woord. Visie en ervaring op het gebied van projectmanagement, ontwerp, materiaalkeuze, kwaliteit, inkoop, planning, logistiek en uitvoering van interieurprojecten.

Projectmanagement voor particulieren

Voor particulieren


Van een advies tot turn-key project. Wanneer er een vraag rijst omtrent uw woning kunnen wij u helpen met het vinden van een antwoord.


Meer info voor particulieren
Projectmanagement voor bedrijven

Voor bedrijven


Van de huisvesting van een startend bedrijf, tot de restyling van een gevestigde keten: MarCoon adviseert en begeleidt het gehele traject van initiatief tot en met uitvoering.


Meer info voor bedrijven

 

Iets moois creëren.
Zonder zorgen.

Een nieuw interieur of complete verbouwing: er komt bijzonder veel bij kijken. Welke partijen zijn geschikt? Welke materialen? Wie levert wanneer en onder welke voorwaarden? Zijn alle details bekend? Elke fase levert nieuwe vragen op. Wij zijn er om ze te beantwoorden.

Vraag vrijblijvend advies over úw project!

Modern of authentiek, wij bewaken úw stijl.

Heeft u bouwplannen? Of zit u midden in een verbouwing en loopt alles niet op rolletjes?

Projectmanagement tot in detail

Wij zorgen ervoor dat uw bouw of verbouw plannen binnen de gestelde termijn gereed komen, exact zoals u het wenst.

Bekijk projecten

Welkom!

Niels is de drijvende kracht achter MarCoon. Een duizendpoot, met ruime ervaring in projectmanagement van interieurprojecten. Hij adviseert niet alleen over ontwerp en uitvoering, maar schetst zelf ook interieurindelingen of complete meubels.

Meer over Niels